Γενικοί Όροι Χρήσης

Ο ηλεκτρονικός ιστότοπος www.beebooks.gr (εφεξής “ηλεκτρονικό κατάστημα”), αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών βιβλίων μέσω διαδικτύου, της εταιρείας με τον διακριτικό τίτλο “BEEBOOKS Ο.Ε.”, που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, οδός Ευβοίας αρ. 7, Τ.Κ. 14561, ΑΦΜ 800352960, ΔΟΥ Κηφισιάς. Πριν εισέλθετε και περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.


Πρόσβαση Χρήστη – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


1. Κατά την επίσκεψή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα και προκειμένου να παραγγείλετε ηλεκτρονικά βιβλία θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία  (όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, διεύθυνση κατοικίας κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του ιστοτόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής μας σχέσης.

3. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

4. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το όνομα χρήστη και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τόσο το όνομα χρήστη σας όσο και τον προσωπικό μυστικό κωδικό ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.


Πνευματικά Δικαιώματα


1. Τα πνευματικά δικαιώματα της ύλης που περιέχεται στα ηλεκτρονικά βιβλία και γενικότερα στο ψηφιακό υλικό που υπάρχει στο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκουν αποκλειστικά στους εκδότες αυτών και στους δημιουργούς τους. 

2. To ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των κειμένων ή φωτογραφιών και εν γένει της ύλης των ηλεκτρονικών βιβλίων που πωλούνται ή εν γένει αναρτώνται εντός αυτού.


Ασφάλεια / Πολιτική Συναλλαγών

1. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, την διαδικασία εκκαθάρισης των αγορών σας με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, έχει αναλάβει η Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS Α.Ε., εξασφαλίζοντάς σας απόλυτη ασφάλεια, αφού τα στοιχεία της κάρτας σας καταχωρούνται σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας και σε κανένα στάδιό της αγοράς, δεν γνωστοποιούνται είτε σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο. Η Τράπεζα EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. ως πιστοποιητικό ασφαλείας χρησιμοποιεί την τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer). Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη επικοινωνία 128bit. Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο ενώ κατόπιν θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα μορφής https://.

2. Το ηλεκτρονικό κατάστημα λαμβάνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του χρήστη ενάντια σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τρίτοι, πιθανώς επιχειρήσουν να υποβαθμίσουν την ασφάλεια που παρέχεται τόσο στη μεταφορά δεδομένων όσο και στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων των χρηστών.

3. Η παράδοση του ηλεκτρονικού βιβλίου γίνεται αυτομάτως - με διαδικασία λήψης (download) - μετά τη ομαλή χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ή paypal λογαριασμού σας ή την επιβεβαίωση της τραπεζικής σας κατάθεσης. Ο σύνδεσμος μέσω του οποίου πραγματοποιείται η λήψη (downloading), παραμένει ενεργός κατόπιν της αγοράς του ηλεκτρονικού βιβλίου, για το χρονικό διάστημα του ενός έτους.  Μετά την χρέωση του χρήστη για τη λήψη του αρχείου του ηλεκτρονικού βιβλίου δεν γίνεται δεκτή καμία ακύρωση της παραγγελίας.  Εάν για οποιονδήποτε λόγο η λήψη του αρχείου του ηλεκτρονικού βιβλίου είναι προβληματική, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει την υποχρέωση να αποστείλει εκ νέου το αρχείο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κατά την οποία, η αγορά ηλεκτρονικού βιβλίου πραγματοποιηθεί κατόπιν παράνομης ιδιοποίησης στοιχείων πιστωτικής κάρτας από τρίτο πρόσωπο πλην του νομίμου κατόχου αυτής. Σε μία τέτοια περίπτωση ο νόμιμος κάτοχος της πιστωτικής κάρτας οφείλει να απευθυνθεί στην Τράπεζά του, προς αμφισβήτηση της εν λόγω συναλλαγής. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή τροποποιήσει τους όρους και προϋποθέσεις κατά την κρίση του, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά για τυχόν τροποποιήσεις αυτών.

Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και προσφορές!
Όνομα:
Email:
Ακολουθήστε μας!
Μάθετε για νέα μέσω Facebook και Twitter.
Facebook Twitter
Eurobank