Ποιοι είμαστε

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα beebooks.gr σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί στο μαγικό κόσμο του ηλεκτρονικού βιβλίου.

Στον ιστότοπο μας, θα βρείτε διαθέσιμους τόσο τους νέους τίτλους που κυκλοφορούν στα ελληνικά καθώς και επιλεγμένα ξενόγλωσσα βιβλία, όλα σε ηλεκτρονική μορφή, για να ξεκινήσετε σήμερα κιόλας τη δική σας ηλεκτρονική βιβλιοθήκη.

Η κατηγοριοποίηση των ηλεκτρονικών βιβλίων σε θεματικές ενότητες (όπως λογοτεχνία, επιστήμες, εκπαιδευτικό βιβλίο, παιδικό βιβλίο κ.λπ.) προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης βάσει προτιμήσεων, και εύκολου εντοπισμού.

Οι προσφερόμενοι τύποι ηλεκτρονικών βιβλίων είναι της μορφής PDF ή ePub, ενώ η διαδικασία απόκτησης και ανάγνωσης ενός ηλεκτρονικού βιβλίου, απαιτεί την ελάχιστη εξοικείωση του χρήστη με τα τεχνολογικά μέσα.
Και μην ξεχνάτε: Τα ηλεκτρονικά βιβλία έχουν χαμηλότερο κόστος από τα αντίστοιχα τυπωμένα βιβλία ενώ δεν σπαταλούν πολύτιμους φυσικούς πόρους.

Ως νέοι άνθρωποι με όραμα και όρεξη για δουλειά, προσπαθούμε να είμαστε συνεχώς δίπλα σας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία σας αφορά την περιήγηση ή χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας. Για οποιαδήποτε σχόλια, προτάσεις ή παρατηρήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Ακολουθήστε μας!
Μάθετε για νέα μέσω Facebook και Twitter.
Facebook Twitter
Eurobank