Για χρήστες Windows PC / Mac / e-reader απαιτείται μόνο να εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το λογισμικό Adobe Digital Editions (εφεξής ADE)

To συγκεκριμένο λογισμικό αποτελεί μια δωρεάν πλατφόρμα πλήρους διαχείρισης ηλεκτρονικών βιβλίων, που υποστηρίζει κρυπτογραφημένα (Adobe DRM protected) αρχεία PDF και ePub (οι μορφές των αρχείων που διατίθενται από το beebooks.gr).
Σημείωση: Η διαδικασία πραγματοποιείται μόνο μια φορά, πριν από την αγορά του πρώτου σας βιβλίου από τον ιστότοπό μας. Κάθε επόμενο βιβλίο που θα αγοράζετε, θα ανοίγει αυτόματα στο εγκαταστημένο στον Windows PC / Mac σας, ADE.

Ακολουθεί αναλυτικός οδηγός εγκατάστασης.

1 Από το Windows PC / Mac σας δημιουργήστε εδώ το προσωπικό σας Adobe ID.

Πατάτε “Don’t have an Adobe ID?” και συμπληρώνετε την πιο κάτω φόρμα, πατώντας στο τέλος “Create”.

    

Εντός ολίγου θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς επιβεβαίωση του Adobe ID που μόλις δημιουργήσατε. Αποθηκεύστε το ως άνω μήνυμα για μελλοντική παραπομπή στο Adobe ID σας και απομνημονεύστε τον κωδικό ασφαλείας (password) που δηλώσατε.

2 Είστε τώρα έτοιμοι για την εγκατάσταση του ADE. Από το Windows PC / Mac σας μεταβείτε εδώ.

Αναλόγως του λειτουργικού σας συστήματος επιλέγετε “Download Macintosh” ή “Download Windows”.Εν συνεχεία, ακολουθείτε τα βήματα της εγκατάστασης (παρακάτω παρουσιάζεται η διαδικασία για λειτουργικό Windows).

Αποθηκεύετε το αρχείο “ADE_2.0_Installer.exe” και κατόπιν της λήψης του το ανοίγετε.

    
Σημείωση
: Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις, κυρίως σε λειτουργικό Windows Vista, κατά τις οποίες ενώ η λήψη του αρχείου “ADE_2.0_Installer.exe” πραγματοποιείται ομαλά, παρά ταύτα το αρχείο δεν μπορεί να ανοίξει. Η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι απλή και βρίσκεται εδώ.

Κάνετε κλικ στο κουτάκι δήλωσης συμφωνίας με τους όρους χρήσης και πατάτε “Next”. Στην επόμενη οθόνη, για διευκόλυνσή σας, διατηρείστε επιλεγμένα τα κουτάκια δίπλα στα “Associate .acsm and .epub file types” και “Desktop Shortcut”, και κατόπιν πατήστε “Next”.

     

Τέλος πατήστε “Install” στην επόμενη οθόνη και στην τελευταία οθόνη πιέστε “Close”.

      

To ADE έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας. Πατήστε “Done” στην επόμενη οθόνη και το πρόγραμμα θα εκκινήσει αυτόματα.

3 Ενεργοποιήστε το λογισμικό ADE με το προσωπικό σας Adobe ID.

Αφού εκκινήσει το λογισμικό μεταβαίνετε στο tab “Help” και επιλέγετε το πεδίο “Authorize Computer”.

Στο σημείο αυτό συμπληρώνετε το Adobe ID και τον κωδικό ασφαλείας (password) που δηλώσατε κατά το Βήμα 1. Τέλος πατάτε “Authorize”. Η τελευταία οθόνη έρχεται προς επιβεβαίωση της ομαλής ενεργοποίησης του λογισμικού με το προσωπικό σας Adobe ID.

   

Είστε τώρα έτοιμοι να αγοράσετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία από το beebooks.gr.

Πλοηγηθείτε στο beebooks.gr και επιλέξτε το ηλεκτρονικό βιβλίο της αρεσκείας σας.

Κατόπιν επιλογής και πληρωμής του ηλεκτρονικού βιβλίου σας, μεταβαίνετε στις παραγγελίες σας, πατάτε επί του αριθμού της τελευταίας σας παραγγελίας και στην επόμενη σελίδα, σας εμφανίζεται ο ενεργός σύνδεσμος (link) που είναι απαραίτητος για να “κατεβάσετε” το ηλεκτρονικό σας βιβλίο. Τέλος, ανοίγετε τον σύνδεσμο με το λογισμικό ADE και περιμένετε για τη φόρτωση του βιβλίου σας.

Περιορισμός
: Αν επιθυμείτε να διαβάζετε τα βιβλία σας και σε άλλα Windows PC / Mac (έως 3 κατά ανώτατο), πρέπει να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα σε κάθε έναν από αυτούς τους υπολογιστές, ενώ όλοι οι υπολογιστές θα πρέπει να ενεργοποιηθούν με τον ίδιο Adobe ID που έχετε δηλώσει στο Βήμα 1.

Εάν διαθέτετε συσκευή ψηφιακής ανάγνωσης (e-reader), για τη μεταφορά των ηλεκτρονικών σας βιβλίων από το Windows PC / Mac σας, παραπεμφθείτε εδώ.

Καλή σας ανάγνωση!

Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και προσφορές!
Όνομα:
Email:
Ακολουθήστε μας!
Μάθετε για νέα μέσω Facebook και Twitter.
Facebook Twitter
Eurobank