Ανάγνωση των ηλεκτρονικών βιβλίων μου στην iOS συσκευή μου.

Για την ανάγνωση των ηλεκτρονικών βιβλίων που αγοράζετε από το beebooks.gr θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια iOS εφαρμογή (application) στη συσκευή σας. Εντός του Appstore διατίθεται μια σειρά από τέτοιες εφαρμογές ωστόσο μικρότερος είναι ο αριθμός αυτών που υποστηρίζουν την πρόσβαση σε κρυπτογραφημένα (Adobe DRM protected) αρχεία PDF και ePub (οι μορφές των ηλεκτρονικών βιβλίων που διατίθενται από το beebooks.gr).

Το beebooks.gr προτείνει τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Bluefire Reader, η εγκατάσταση και χρήση της οποίας περιγράφονται διεξοδικά παρακάτω.
Σημείωση: Η διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής πραγματοποιείται μόνο μια φορά, πριν από την αγορά του πρώτου σας βιβλίου από τον ιστότοπό μας.

1 Εισέρχεστε στο Appstore και κάνετε αναζήτηση της εφαρμογής “Bluefire Reader”.

     

2 Εγκαθιστάτε την εφαρμογή.

       

3 Ανοίγετε την εφαρμογή και δημιουργείτε το προσωπικό σας Adobe ID.

Προκειμένου να είναι εφικτή η ανάγνωση των - Adobe DRM protected - ηλεκτρονικών βιβλίων που θα αγοράσετε από το beebooks.gr, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα Adobe ID.

Πατάτε “Create a Free Adobe ID” και συμπληρώνετε την πιο κάτω φόρμα, πατώντας στο τέλος “Create”.

           

4 Συμπληρώνετε τα στοιχεία πιστοποίησης.

Συμπληρώνετε το Adobe ID (το e-mail σας) και το password, τα οποία είχατε δηλώσει στο προηγούμενο βήμα.
Κατόπιν της συμπλήρωσης πατάτε “Authorize”.

            

5 Είστε πλέον σε θέση να κάνετε την προσθήκη εντός της εφαρμογής, των ηλεκτρονικών βιβλίων που θα αγοράσετε από το beebooks.gr.

Πλοηγηθείτε στο beebooks.gr και επιλέξτε το ηλεκτρονικό βιβλίο της αρεσκείας σας.
Κατόπιν επιλογής και πληρωμής του ηλεκτρονικού βιβλίου σας, μεταβαίνετε στις Παρραγγελίες σας, πατάτε επί του αριθμού της τελευταίας σας παραγγελίας και στην επόμενη σελίδα, σας εμφανίζεται ο ενεργός σύνδεσμος (link) που είναι απαραίτητος για να “κατεβάσετε” το ηλεκτρονικό βιβλίο σας.
Πατάτε επί του link και επιλέγετε "Άνοιγμα" στη λίστα επιλογών που σας εμφανίζεται.


    

Αυτόματα θα μεταφερθείτε στην πιο κάτω οθόνη, όπου επιλέγοντας "Άνοιγμα σε Bluefire" το ηλεκτρονικό σας βιβλίο αποθηκεύεται στην εφαρμογή "Bluefire Reader" προς άμεση ανάγνωση.

        

Καλή σας ανάγνωση!

Περιορισμός: Αν επιθυμείτε να διαβάζετε τα ηλεκτρονικά βιβλία σας και σε άλλες φορητές συσκευές (Tablets / άλλες iΟS φορητές συσκευές / e-readers), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε έως 3 κατά ανώτατο συσκευές, ενώ θα πρέπει έκαστη συσκευή να ενεργοποιηθεί με το ίδιο Adobe ID που έχετε δημιουργήσει στο Βήμα 3.

Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις και προσφορές!
Όνομα:
Email:
Ακολουθήστε μας!
Μάθετε για νέα μέσω Facebook και Twitter.
Facebook Twitter
Eurobank