Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική κάρτα ( Credit Card )

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες VISA & MasterCard έκδοσης όλων των τραπεζών, ενώ σας προσφέρεται η μέγιστη ασφάλεια στις συναλλαγές σας, αφού αυτές πραγματοποιούνται στο  ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank – Ergasias A.E. Ο χρήστης κατά την πληρωμή του, μεταφέρεται αυτόματα μέσω ασφαλούς σύνδεσης με κρυπτογράφηση 128 bit στο περιβάλλον της Τράπεζας, όπου εισάγει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας μέσω της πλατφόρμας ασφαλών συναλλαγών Proxy Pay 3. Η παραπάνω διαδικασία είναι απόλυτα κρυπτογραφημένη και ασφαλής, ενώ σε κανένα στάδιό της, τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν γνωστοποιούνται είτε σε εμάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο, πλην της Τράπεζας Eurobank-Ergasias Α.Ε. που είναι εξουσιοδοτημένη να επεξεργάζεται τις online συναλλαγές μας.


Κατάθεση σε Τράπεζα

Εφόσον δε διαθέτετε ή δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα, σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε τα ηλεκτρονικά σας βιβλία με κατάθεση σε Τράπεζα. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, επιλέγετε ως Τρόπο Πληρωμής τον “Κατάθεση σε Τράπεζα”. Στη συνέχεια κάνετε την κατάθεσή σε έναν απο τους παρακάτω λογαριασμούς:

Τράπεζα Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 026 059 020059619440 7, IBAN: GR59 0260 0590 0004 0020 0596 194
Δικαιούχος: Σ. Κατέχης & ΣΙΑ

Τράπεζα Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού: 253002320000942, IBAN: GR77 0140 2530 2530 0232 0000 942
Δικαιούχος: Σ. Κατέχης & ΣΙΑ

Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα οποία έχετε εγγραφεί στο beebooks.gr.
Τέλος, αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας τα στοιχεία της κατάθεσης σας, είτε αποστέλλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 2104511375.
Κατόπιν επιβεβαίωσης της κατάθεσής σας, σας αποστέλλουμε ηλεκτρονικά τον ενεργό σύνδεσμο για τη λήψη του ηλεκτρονικού σας βιβλίου.


PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών του Paypal.
Η διαδικασία πληρωμής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και ολοκληρώνεται εντός ολίγων δευτερολέπτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας) δεν αποθηκεύεται στον ιστότοπο μας.
Σημείωση: Λόγω υψηλών προμηθειών, είμαστε αναγκασμένοι να χρεώνουμε την αγορά μέσω PayPal με επιπλέον κόστος 1,00€ ανά πληρωμή.

Ακολουθήστε μας!
Μάθετε για νέα μέσω Facebook και Twitter.
Facebook Twitter
Eurobank